Iratkozz fel, hogy te is megkaphasd a PC Aréna kiemelt ügyfeleinek járó exkluzív ajánlatokról, hasznos tippekről és érdekességekről szóló leveleket!

Értesítünk heti szinten a legjobb ajánlatokról, így NEM MARADSZ LE a kihagyhatatlan vételekről

Megosztjuk veled hasznos tippjeinket, melyek segítenek a választásban

Előnyben leszel másokhoz képest, mert elsők között értesülsz újdonságainkról, akcióinkról, így nem kapkodják el előled a készletet

A gombra kattintássa tudomásul veszed az Adatkezelési tájékoztatót!

Ügyfeleink, Vásárlóink mondták:

Geszti Pál

Nagyon jó áron, kiváló minőségű gépeket kaptam, többször vásároltam már itt. Desktopot, laptopot és alkatrészt is. Nagy a választék, gyors a kiszállítás. Csak ajánlani tudom!

Székelyhidi Zsolt

A gepek kinezetre is mintha ujak lennenek, kiszolgalas gyors, profi, csak ajanlani tudom… A cegunknel is csak HP business PC-ket hasznalunk, elnyuhetetlen, SSD-vel szarnyalnak, sosem volt ra panasz, nemelyik mar 10eve folyamatosan megy… hasznaltan negyed-felaron nem kerdes, hogy mit veszek legkozelebb is…

Szabados Miklós

Egyedülálló szakértelem, kiváló árú, szép állapotú számítógépek. Otthoni célra teljesen elegendő teljesítményű PC-k. Irodai alkalmazásra cégeknek is megfelelnek. 2 óra alatt Windows 10-zel telepítve átvehetőek a gépek. Barátságos személyzet, sok parkolóhely az udvarban.