Most a felújított, elsősorban nagyobb igénybevételre tervezett, üzleti célú felhasználásra optimalizált készülékeinkről lesz szó. Körbejárjuk azt, hogy mit is takar ez a kategória, és megnézzük, mi alapján érdemes egy-egy készüléket, vagy a teljes gépparkot kiválasztani. Természetesen az a személyre szabott ajánlatokért velünk kell felvenni a kapcsolatot, egy jó áttekintést azonban az összefoglaló segítségével is kaphatunk.

A tanácsadás és a műszaki kérdések megválaszolása szintén a honlapon, vagy telefonon keresztül lehetséges. Gyors és precíz válaszokkal igyekszünk ügyfeleinket kiszolgálni. Mi a legjobb megoldást keressük és adjuk kérdéseidre, hogy valóban egy olyan, vagy több olyan gépet tudj beszerelni, ami kifejezetten a te céljaidnak, elképzeléseidnek felel meg.

Strapabíró munkaeszközök hosszú élettartamra tervezve

A vállalati, prémium kategória ugyan nem csak céges gépparkok telepítéséhez ideális, mégis erről a részéről beszélünk először, hiszen leggyakrabban ilyesfajta igények kiszolgálására keresnek ebben a kategóriában az érdeklődőink. A KKV szektorban tevékenykedő cégek nagy számban fordulnak hozzánk azzal a problémával, hogy az átlagos 100-150 ezer Forintos laptopok nem támogatják kellő mértékben a munkavégzést, az is előfordulhat, hogy még a 8 órás strapát sem viselik jól, vagy egy-két év után be is adják az unalmast.

Ez plusz szerviz-és javítási költségekkel, többnyire márkaszervízben még több költséggel, alkatrészvásárlással, és persze hátráltatott munkamenettel társul. Hamar túlmelegednek, lassúak, nem bírják a belső céges rendszereket, típushibák tömkelege bukkan fel egy-egy frissítéskor? Jellemző, ugye? Vagy mégsem! Szerencsére nem csak a panaszokat, a tüneteket, de a megoldást is pontosan ismerjük! Éppen ezért választjuk külön kategóriára a kínálatunkban azokat a szuper strapabíró gépeket, melyeket egy kis szakértelemmel még személyre szabottabb, kényelmi munkaeszközökké varázsolhatunk.

Kiknek ajánljuk még?

Igazi nagy gamerek, otthonról vállalkozást vezetők, óriási internetforgalmat bonyolítók, streamelők, letöltés-feltöltés bajnokok, figyelem! Az átlagos, háztartási felhasználók mellett ti kivételt képeztek, és könnyen lehet, hogy a ti igényeitekhez már egy jóval komolyabb, gyorsabb, erősebb gépre lesz szükség!

Attól sem kell tartani, hogy e célból az egész vagyonotokat ráköltitek egy új gép beszerzésére. Választhatjátok a prémium kategóriás üzleti számítógépeket méghozzá egyedi beltartalommal. Ha pedig nem világos, hogy pontosan mire is lenne szükségetek, akkor elég, ha listázzátok nekünk az igényeket, és megpróbálunk összerakni valami igazán egyedit a számotokra!

Milyen időtávra tervezik ezeket a gépeket?

A kemény munkára tervezett számítógépekkel körülbelül 8-10 évre érdemes tervezni. Ezek körülbelül 350 ezer Forinttól indulnak felfelé a márkaboltokban. Nem véletlen, hogy nagyon sokan éppen ezért beérik kevesebbel is, maradnak az 1-2 évig működő, lassú, de legalább elérhető laptopoknál, pc-knél. Az újonnani ár töredékéért kínálunk 1-3 év garanciával üzleti, prémium eszközöket. Nem kérdés tehát, hogy ár-érték arányban, és a garanciával együtt pedig kiemelt biztonsággal is vásárolhattok tőlünk.

Mi alapján tudjátok összehasonlítani?

Ha nem vagytok képben a műszaki, számítástechnikai jelzőszámokkal, akkor érdemes inkább egyből tőlünk kérdezni. Azonban, ha konyítotok valamelyest a funkciókhoz, akkor érdemes mindenképpen a RAM-ot, a memóriát, a processzort, a videókártyát, a biztonsági berendezéseket, az ergonómiai szempontokat, az időtállóságot, vagyis a minőségi alapanyagot, és persze a folyamatos munkaképességet, stabilitást vizsgálni.

Erről készítettünk is egy részletesebb összefoglalót az oldalunkon, ezt is érdemes pontról-pontra átfutni, ha önállóan szeretnél választani.

Ha pedig bárhol elakadnál, akkor továbbra is bátran keress minket!

Szólj hozzá!