Most újabb aspektusokból közelítjük meg a témát és tippeket adunk azoknak, akik érdeklődnek a téma iránt. Ha te profi vagy a témában, akkor már úgyis tudod, mit keresel pontosan, ha csak laikusként válogatsz, akkor viszont lehet, hogy hasznos, új szempontokra lelsz és talán megérted, miért is olyan felesleges a magas árat megfizetni, ha a beltartalomban aligha van különbség. Nézzük is meg!

Miért és kik dobják el ezeket a laptopokat?

Kínálatunkban a piacvezető márkák modelljeit találod, melyek a nagyobb cégek használatában álltak, vagy valamiért lecserélték őket a felhasználók. Ennek számos oka lehet. Frissítik a gépparkot, nem invesztálnak szervizre, javításra, vagy csak megunják őket és egy magasabb presztízsű kategóriára váltanak. Ezek a gépek alapvetően is jók, modernek, használhatók. De akkor mire fel a felújítás?

Mi mindent újíthatunk fel?

Nos, ahogyan akár a használt autók, vagy használt, esetleg szépséghibás konyhagépek esetében az elektronikai cikkeknél, a laptopoknál is jellemző, hogy iszonyat gyorsasággal dobnak piacra új termékeket, és mindig lesznek olyanok, akik csak a vadiújra pályáznak. Jellemző, hogy a mai eszközök élettartama jóval rövidebb, mint a 10 évvel ezelőtti társaiké.

Azt azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy másfél éven át használt laptop azért nem feltétlenül a kukába való! A felújítás lényege az, hogy sok esetben még a gyári állapothoz képest is egy magasabb, nívósabb berendezés állítható össze egy kis szakértelem segítségével.

Mit kapsz a felújítás után?

Egy sokkal használhatóbb, személyre szabottabb és innovatívabb laptopot kapsz a felújítás után, ha megjelölöd, mi mindenre van szükséged. Mindezt egy jóval kedvezőbb árért, hiszen a boltok polcairól lekerülve máris 10-20%-ot csökken egy eszköz ára. Ezt a differenciát a segítségünkkel okosan költheted el extrákra, kiegészítőkre, vagy egyszerűen egy szervizelt állapotban minden extra nélkül rendelve megspórolhatod magadnak kifejezetten a használt címke miatt.

A beltartalom csak jobb lesz!

Persze van egy varázsa a vadiúj dolgoknak, a műanyagszagnak, a leragasztott dobozoknak, főleg, hogy közeledünk az ünnepekhez, és sokakban vásárlási láz ébred. Ugyanakkor természetesen mi is becsomagoljuk a termékeinket, a laptopok belsejében pedig könnyen lehet, hogy magasabb értéket kapsz kézhez, mintha szalonból vásároltad volna. A legtöbb berendezéshez extra memória, SSD dukál, ami még ráfizetés mellett is olcsóbb lehet, mintha az egészet újonnan vásárolnád.

A fenntarthatóságot támogatod!

A használt gépek vásárlásával nem csak a pénztárcádnak kedvezel. Motiválod ezzel a pénzbeli szavazatoddal azokat a vállalkozásokat, akik a javításra, bővítésre, szépítésre, egyszóval újrafelhasználásra fókuszálnak. Másik oldalon pedig jelzed ezáltal a nagy márkáknak, hogy elég lesz kevesebbet is legyártani az új „kollekciókból”, nem kell minden évben 4-5 új csúcsmodell, hiszen még a régiek is tökéletesen működnek, és nem fogjuk a szemétlerakóra hajítani őket.

Ha te is tudsz azonosulni ezekkel az érvekkel, akkor érdemes felvenned a kapcsolatot velünk és szívesen segítünk összerakni álmaid laptopját, számítógépét az igényeidnek megfelelően!

Felújított prémium laptopok!

Szólj hozzá!