Igen, jól olvastad a címet.

A KKV és a magánszektorban is problémát jelent az operációs rendszerek magas ára. Te is szeretnél ésszerű összegért hozzájutni a megfelelő IT eszköztárhoz a géptől az operációs rendszeren át a megfelelő programokig? Teljesen jogos az igényed, és erre megoldást kell találni!

Nézzünk egy-két hivatalos példát a Microsoft Hungary kínálatából:

Windows 10 Home: 45.999 Ft

Windows 10 Pro: 79.999 Ft

Ez bizony borsos ár egy szűz rendszerért, ami fel sincs telepítve, illetve Office – t sem látott még – ami persze pluszban fizetős…

De hogy lehet legálisan lenyomni ezeket az árakat?

Kíváncsi vagyok, milyen összeesküvés-elméletek fogalmazódhatnak meg ilyenkor a fejekben.

“Na, mi van, feltaláltátok a jogtiszta windowshekkelést?” – Aha, épp most írom róla a leleplező cikket! 😀

“Vajon mit akarsz pont nekem, pont ma, pont egy tonnányi pénzért eladni?” – Pont neked, pont ma a zsebedben akarunk hagyni egy tonnányi pénzt, mellesleg igazán nincs mit, szívesen. 😀

Szerinted kit támogatsz azzal, hogy tört Windows-t használsz? Azokat támogatod, akik a Te adataidat is bármikor, lelkiismeret-furdalás nélkül ellopnák. Ebbe belegondoltál?

Szövegelhetek, hogy mennyire drága a Windows, ha a megoldásért nem teszek semmit (sőt, a csalással még rontok is a helyzeten). Valamit tenni kell.

De mit lehet tenni?

Van egy olyan megállapodásunk a Microsofttal, amely szerint a mi számítógépeinkre sokkal olcsóbban telepíthető Windows Home és Windows Pro.

Igen. Itt jön a doppergés, a világszimfónia első akkordjai….

Na, íme a jogtiszta hekkelés:

Microsoft Authorized Refurbisher Partner – ekként megtehetjük, mert megnyertük, hogy azok lehessünk.

A legtöbbet eladott oprendszerek koronázatlan bajnokaivá fejlődtünk

Hoppá.

Hát, ezek vagyunk mi. Szeretjük a munkánkat, mert hiszünk benne. Megtaláltuk a megoldást arra, hogy biztosítsunk számotokra olyan számítógépeket, amelyekhez a

Windows Home: 8.990 Ft

Windows Pro: 14.990 Ft

Én kérek elnézést. 🙂

Na de hogyan tehetjük ezt meg?

Olyan világmárkás IT eszközökkel foglalkozunk, amelyeket használtan vásárolunk meg, hogy felújított állapotban, előtelepítetten és rajtra készen adjuk el Neked olyan áron, amely minden felhasználó számára megéri. Ilyen egyszerű ez a lájfhekk.

“Járj a helyes úton!” – Microsoft & PC Aréna Kft.

De ez kinek éri meg?

Mindenkinek. Haladjunk sorban!

  1. A Microsoft felismerte, hogy a használt IT eszközökben hatalmas lehetőségek rejlenek.
  2. Mi is rájöttünk, hogy ha ezeket a lehetőségeket kihasználjuk, értékes munkahelyeket teremtünk éééés…
  3. … ez mind lehetővé teszi, hogy Neked, felhasználónak alacsony áron tudjuk biztosítani a minőséget, megbízható, gyors és márkás számítástechnikai eszközökkel, plusz ugye a rendszert is csapd hozzá…
Annyira szuper, még a saját brandünket viselő energiaitalon is szerepel

Mégsem olyan kegyetlen ez a Microsoft, igaz? Hiszen a mi felújított gépeinkre harmadáron ad rendszert. Ugyanazt, ugyanúgy. Nyugi, tapasztalatból beszélek, nálunk mindenki ilyen gépeken és rendszereken dolgozik. Kérdezz minket, hogy mi mit gondolunk – elmondjuk szívesen!

Szólj hozzá!